Η εταιρεία Unishape εδώ και 20 χρόνια εξειδικεύεται στον κλάδο του σχεδιασμού μέσω συστημάτων CAD-CAM.
Η εξαιρετική τεχνογνωσία και οι καινοτόμες μεθόδους πρωτοτυποποίησης που ακολουθεί, την καταξίωσαν στον δύσκολο και απαιτητικό χώρο της 3D τεχνολογίας. Η πείρα του παρελθόντος σε συνδυασμό με τη συνεχή τεχνολογική αναβάθμιση έχουν ως αποτέλεσμα την ανταπόκριση της εταιρείας στις απαιτήσεις της εποχής προσφέροντας λύσεις και προϊόντα άριστης ποιότητας και ακρίβειας στον πελάτη.
Με το ενημερωμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να παρέχει, εκπαίδευση στη χρήση τρισδιάστατων σχεδιαστικών προγραμμάτων καθώς και μηχανών CNC, Rapid Prototyping, Laser Marking, Engraving, Welding, 3D Scanner.
Όντας τεχνολογικά καταρτισμένη μέσα από πληθώρα σεμιναρίων και διαρκούς εκπαίδευσης, η εταιρεία Unishape έχει διακριθεί στον χώρο της Ορθοδοντικής και Οδοντοτεχνικής, παρέχοντας με υπευθυνότητα ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις στους επαγγελματίες του κλάδου.
Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες τόσο των έμπειρων όσο και των νέων επαγγελματιών σε κάθε υποκείμενο κλάδο προσανατολισμού της, η εταιρεία Unishape, προσαρμόζει διαρκώς προϊόντα και υπηρεσίες καθιστώντας τα προσιτά, τόσο σε περιπτώσεις επαγγελματικής ανάπτυξης, όσο και σε περιπτώσεις επαγγελματικής έναρξης.